MERK ONAFHANKELIJK

Wij zijn niet aan een merk gebonden en hebben daardoor vele merken direct uit voorraad leverbaar.

EIGEN TRANSPORT

Door onze eigen transportdienst kunnen wij snel leveren

EIGEN MONTAGE

Wij werken enkel met onze eigen gediplomeerde monteurs, zo bent u altijd zeker van vakmanschap

GEBRUIKTE EN NIEUWE STELLINGEN

Wij leveren zowel jong gebruikte als nieuwe stellingen, voor elk budget bieden wij wel een oplossing

Toepassing
Hoewel de benaming het wel zo doet vermoeden is een palletstelling niet alleen bedoeld en geschikt voor de opslag van pallets. Door de simpele toepassing van een aantal accessoires zoals diepteliggers, vlonders, houten platen, ijzeren platen etc. is een palletstelling prima aan te passen aan elke vorm van opslag.
Aanbod
Easy Magazijninrichting BV biedt een uitgebreid programma van diverse gerenommeerde A-merken en -labels zoals bijvoorbeeld Stow, Jungheinrich, BT, Esmena, Nedcon, Schafer, Polypal, Nimar; zowel nieuw als jong gebruikt. De palletstellingen van deze merken delen een belangrijke eigenschap: ze zijn allen gemakkelijk te plaatsen en naderhand te veranderen daar ze gebaseerd zijn op eenvoudige inhaakconstructies. Gebruiksvriendelijk alsook bijzonder veilig dankzij een solide borging door middel van borgpennen.

De palletstelling: onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te verstellen
Gebruiksvriendelijk inhaaksysteem.

Variabele afmetingen en draagvermogens
De jukken (staanders) en liggers zijn uit voorraad leverbaar in verschillende hoogten, dieptes en lengtes. Ook voor wat betreft de liggers is sprake van een ruime variatie in draagvermogen.

palletstelling easy

Laat u adviseren door onze experts!
Kortom, met de palletstellingen van Easy Magazijninrichting BV kan uw magazijn naar uw specifieke wensen worden ingericht. Belt u gerust voor meer informatie: 0165-308458, 06-51566700, bestel direct in onze webshop of kom vrijblijvend langs.

Bezoek ons:
Spellestraat 55
4724 SH Wouw
Nederland
Dit kan op afspraak ook ’s avonds of in het weekend.

Onze aanpak
kwaliteit voorop

Wij dragen zorg voor een professionele en zorgvuldige uitvoering van het gehele traject, van advies tot uitvoering van uw magazijninrichting en waar nodig keuring en beveiliging. Onze medewerkers werken volgens NEN 5051-normen, zijn VCA-gecertificeerd en zijn experts op het gebied van magazijninrichting.