MERK ONAFHANKELIJK

Wij zijn niet aan een merk gebonden en hebben daardoor vele merken direct uit voorraad leverbaar.

EIGEN TRANSPORT

Door onze eigen transportdienst kunnen wij snel leveren

EIGEN MONTAGE

Wij werken enkel met onze eigen gediplomeerde monteurs, zo bent u altijd zeker van vakmanschap

GEBRUIKTE EN NIEUWE STELLINGEN

Wij leveren zowel jong gebruikte als nieuwe stellingen, voor elk budget bieden wij wel een oplossing

Legbordstelling toepassing

Dit type stelling behoort tot de meest gebruikte opslagsystemen. Men komt het systeem dan ook vrijwel overal tegen, bijvoorbeeld in een magazijn, een archief, op kantoor of in een winkel.

Aanbod

De legbordstelling van Easy Magazijninrichting BV is praktisch in gebruik en heeft vanwege het degelijke materiaal een zeer lange levensduur. Wij leveren nieuwe en gebruikte legbordstelling in diverse merken/labels, materialen, uitvoeringen en afmetingen. Op deze manier is er altijd wel een geschikte invulling te bedenken.

legbordstelling online bestellen


Houten legbordstellingen


Naast een ruim aanbod van metalen legbordstelling biedt onze webshop een mooie selectie houten legbordstellingen. De keuze voor houten legbordstelling in magazijnen of kantoren is vaak gebaseerd op het feit dat dergelijke stellingen flexibel in gebruik zijn, zeer eenvoudig kunnen worden gemonteerd en overwegend gunstig geprijsd zijn. De houten stelling is verkrijgbaar in onze webshop en is leverbaar in diverse afmetingen. Wij staan garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een lange levensduur daar onze stellingen ISO-9001 gecertificeerd zijn.


Uitbreiden

Natuurlijk is het ook mogelijk uw bestaande legbordstelling uit te breiden met extra legborden, staanders, magazijnbakken (desgewenst met vakverdeelschotten), textielhaken, laden etc of creëer een extra niveau in uw magazijn door het toepassen van een tussenvloer, entresolvloer met natuurlijk een comfortabele trap daar naartoe.

Wij kunnen u niet alleen de materialen leveren maar hebben ook montageploegen die voor een tevoren afgesproken bedrag uw magazijn plaatsen en desgewenst ook keuren.

legbordstelling


Laat u adviseren door onze experts!
Kortom, met de palletstellingen van Easy Magazijninrichting BV kan uw magazijn naar uw specifieke wensen worden ingericht. Belt u gerust voor meer informatie: 0165-308458, 06-51566700, bestel direct in onze webshop of kom vrijblijvend langs.

Bezoek ons:
Spellestraat 55
4724 SH Wouw
Nederland
Dit kan op afspraak ook ’s avonds of in het weekend.

Onze aanpak
kwaliteit voorop

Wij dragen zorg voor een professionele en zorgvuldige uitvoering van het gehele traject, van advies tot uitvoering van uw magazijninrichting en waar nodig keuring en beveiliging. Onze medewerkers werken volgens NEN 5051-normen, zijn VCA-gecertificeerd en zijn experts op het gebied van magazijninrichting.