MERK ONAFHANKELIJK

Wij zijn niet aan een merk gebonden en hebben daardoor vele merken direct uit voorraad leverbaar.

EIGEN TRANSPORT

Door onze eigen transportdienst kunnen wij snel leveren

EIGEN MONTAGE

Wij werken enkel met onze eigen gediplomeerde monteurs, zo bent u altijd zeker van vakmanschap

GEBRUIKTE EN NIEUWE STELLINGEN

Wij leveren zowel jong gebruikte als nieuwe stellingen, voor elk budget bieden wij wel een oplossing

Easy heeft allerhande materialen op voorraad om uw intern transport te verzorgen. Denk hierbij aan een heftruck, palletwagen, stapelaar, magazijnwagen, steekwagen, meubelhondje en nog veel meer.

 

download (4)download (6)

 

Aanrijdbeveiliging
Ook op het gebied van aanrijdbeveiligig ter bescherming van uw stelling-staanders kunnen wij u van dienst zijn. De beveiliging is eenvoudig zelf te monteren door middel van een viertal vloerankers. Het materiaal voldoet aan de ARBO richtlijnen en is universeel toe te passen bij iedere stelling. Goedgekeurd volgens Europese richtlijn FEM.

 

aanrijdbeschermer Easy


Laat u adviseren door onze experts!
Kortom, met de palletstellingen van Easy Magazijninrichting BV kan uw magazijn naar uw specifieke wensen worden ingericht. Belt u gerust voor meer informatie: 0165-308458, 06-51566700, bestel direct in onze webshop of kom vrijblijvend langs.

Bezoek ons:
Spellestraat 55
4724 SH Wouw
Nederland
Dit kan op afspraak ook ’s avonds of in het weekend.

Onze aanpak
kwaliteit voorop

Wij dragen zorg voor een professionele en zorgvuldige uitvoering van het gehele traject, van advies tot uitvoering van uw magazijninrichting en waar nodig keuring en beveiliging. Onze medewerkers werken volgens NEN 5051-normen, zijn VCA-gecertificeerd en zijn experts op het gebied van magazijninrichting.