MERK ONAFHANKELIJK

Wij zijn niet aan een merk gebonden en hebben daardoor vele merken direct uit voorraad leverbaar.

EIGEN TRANSPORT

Door onze eigen transportdienst kunnen wij snel leveren

EIGEN MONTAGE

Wij werken enkel met onze eigen gediplomeerde monteurs, zo bent u altijd zeker van vakmanschap

GEBRUIKTE EN NIEUWE STELLINGEN

Wij leveren zowel jong gebruikte als nieuwe stellingen, voor elk budget bieden wij wel een oplossing

Grootvakstelling
De grootvakstelling van Easy Magazijninrichting BV, ook wel bekend als breedvakstelling, is zeer geschikt  voor de opslag van volumineuze, niet gepalletiseerde artikelen. De goederen in de grootvakstellingen worden normaliter handmatig in- en uitgenomen. Een grootvakstelling kan gemakkelijk worden aangepast aan de grootte van uw magazijn en biedt een stevige, doch flexibele oplossing voor uw magazijninrichting. De eenvoudige constructie bestaat uit geboute draagjukken in combinatie met inhaakliggers welke kunnen worden voorzien van legborden.

Toepassing
Het toepassingsgebied is zeer uitgebreid; vrijwel alle opslag die voor een legbordstelling net een maatje te groot of te zwaar is kan in de grootvakstelling worden opgeslagen. U kunt hierbij denken aan producten als bijvoorbeeld lichte en zware dozen maar ook rollen stof.

grootvakstellingen

Afmetingen grootvakstelling 

Onze grootvakstelling is verkrijgbaar in vele verschillende afmetingen en maximale belastingen wat deze stelling geschikt maakt voor een grote diversiteit aan goederen. Afhankelijk van het gekozen liggertype kunnen goederen van uiteenlopende volumes worden opgeslagen. De vakbreedte varieert tussen de 1500 mm en 3600 mm.

We bieden dit type stellingmateriaal zowel nieuw als jong gebruikt aan zodat er altijd wel een oplossing voorhanden is die bij uw budget past.

Efficient indelen van uw magazijn of productieruimte
De grootvakstellingen kunnen op verzoek eveneens in twee verdiepingen worden uitgevoerd; hierbij kan de keuze worden gemaakt uit een vloerdek op de stellingen, looppaden tussen de stellingen of een verdiepingsvloer.

Contact
Bestel direct in onze webshop of neem voor meer informatie omtrent onze voorraad gebruikte breedvakstelling en eventueel een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via +31(0)165–308458 of +31(0)6–51566700. Wij zijn ook ’s avonds of in het weekend te bereiken.

grootvakstelling-AR-01

Laat u adviseren door onze experts!
Kortom, met de palletstellingen van Easy Magazijninrichting BV kan uw magazijn naar uw specifieke wensen worden ingericht. Belt u gerust voor meer informatie: 0165-308458, 06-51566700, bestel direct in onze webshop of kom vrijblijvend langs.

Bezoek ons:
Spellestraat 55
4724 SH Wouw
Nederland
Dit kan op afspraak ook ’s avonds of in het weekend.

Onze aanpak
kwaliteit voorop

Wij dragen zorg voor een professionele en zorgvuldige uitvoering van het gehele traject, van advies tot uitvoering van uw magazijninrichting en waar nodig keuring en beveiliging. Onze medewerkers werken volgens NEN 5051-normen, zijn VCA-gecertificeerd en zijn experts op het gebied van magazijninrichting.